Όλες οι κινήσεις των 14 ομάδων της Super League Interwetten

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Η μεταγραφική περίοδος άνοιξε και το SPORT24 σας παρουσιάζει το πάρε-δώσε των ομάδων της Super League, το καθεστώς κάθε μεταγραφής και το ποσό που δαπάνησε κάθε σύλλογος.

Η μεταγραφική περίοδος για τη σεζόν 2022-23 έχει ανοίξει και επίσημα εδώ και μια εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί την τελευταία μέρα του Αυγούστου με τις ομάδες της Super League να έχουν δύο μήνες γεμάτους για την ενίσχυση τους.

Ήδη βέβαια αρκετές ομάδες έχουν μπει και μάλιστα αρκετά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τους Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ, Καμαρά και Άβιλα ενώ ο ΠΑΟΚ επίσης έχει πάρει τους Ντάντας, Κοτάρσκι, Κουλιάτα, Σοάρες και Κάργα μεταξύ άλλων.

Και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις με τους Τσέριν, Λοντίγκιν και Γκάνεα ενώ η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές μεταγραφές με τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γένσον να είναι μέλη του ρόστερ της.

Όσο για τον Άρη έχει κάνει αρκετές κινήσεις, εκ των οποίων κάποιες αρκετά εντυπωσιακές καθώς έχει ντύσει στα κιτρινόμαυρα τους Γκρέι, Ντιόπ, Πίρσμαν και Νταμπό.

Οι Αστέρας, Ιωνικός, Ατρόμητος, Βόλος έχουν επίσης κάνει τις πρώτες τους κινήσεις ενώ αντίθετα ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια μεταγραφή.

Το SPORT24 όπως κάθε χρόνο θα σας παρουσιάζει το πάρε-δώσε με τις κινήσεις όλων των ομάδων της Super League.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: www.sport24.gr/football/super-league-interwetten-to-pare-dose-toy-ianoyarioy.9679020.html