ΜΟΔΑ: Η ψάθινη τσάντα είναι chic φέτος το Καλοκαίρι

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ που πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο look είναι αναμφίβολα η τσάντα. Αλλά όχι οποιαδήποτε τσάντα, εκείνη δηλαδή που απλώς σας βολεύει και γενικά πάει με τα πάντα. Θα πρέπει να είναι εκείνη η τσάντα που θα απογειώσει το στυλ σου και θα του δώσει εκείνη ακριβώς τη χροιά που του πρέπει.

Μια από τις κορυφαίες τάσεις για το Καλοκαίρι 2022 είναι και οι ψάθινες τσάντες. Μπορεί η ψάθα να παραπέμπει σε παραλία και διακοπές, ωστόσο φέτος  θα μας πείσει ότι δεν είναι μόνο για την θάλασσα. Μπορείς να βρεις υπέροχα σχέδια τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις βραδινές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις, τα οποία να είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου ή σε ένα μέρος τους από ψάθα. Τις έχουν κρατήσει πολλές celebrities και fashion icons. Θα τις δούμε σε πολλά μεγέθη.

 

Τις είδαμε σε πολλές πασαρέλες και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να φύγουν άμεσα από το προσκήνιο. Οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο, για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε μέρος που θέλετε να πάτε. Κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων με το φυσικό μπεζ να είναι στην κορυφή των επιλογών..

 

Απέκτησε μια και δώσε ένα διαφορετικό στυλ στο ντύσιμο σου!