Ολυμπιακός: Φέρνει τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, κλείνει εξτρέμ, στόπερ και πλάγιο μπακ

Η ενίσχυση με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ αλλάζει τα δεδομένα στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει το μεταγραφικό σαφάρι, καθώς επιδιώκει να κλείσει εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, στόπερ, πλάγιο μπακ, χαφ και ενδεχομένως κάτι ακόμη μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει το επίπεδο στην επίθεσή του με την πολύ ποιοτική προσθήκη του Ουί-Τζο Χουάνγκ δημιουργώντας μία εξαιρετική τριάδα στη θέση του σέντερ φορ, μαζί με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά δεν σταματάει εκεί. Οι “μηχανές” λειτουργούν πια σε υψηλές στροφές, καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές εξτρέμ, κεντρικού αμυντικού, πλάγιου μπακ, χαφ και όχι μόνο.

Σχετικά με την απόκτηση του ακραίου επιθετικού, σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ είναι σε επαφές με δύο παίκτες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις, αλλά από τον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να τους φέρουν στα μέτρα τους, όπως συνέβη με την υπόθεση του Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Οι βολιδοσκοπήσεις, όπως υποστηρίζουν πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα από το εξωτερικό, για παίκτες του επιπέδου του Αντάμ Ουνάς της Νάπολι (είναι προς παραχώρηση και απασχολεί τις Σαμπντόρια, Τορίνο, Μπολόνια και Λέτσε) και του Τζάστιν Κλάιφερτ της Ρόμα (ωστόσο, φέρεται πια να είναι μία ανάσα απί τη Φούλαμ, ενώ τον θέλουν Νις και Γαλατασαράι), δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν χτυπήσει αρκετές πόρτες και από μέρα σε μέρα αναμένουν απαντήσεις. Παρεμπιπτόντως, ο Γιοβάνε Καμπράλ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τρίτη (23/8) μέχρι το 2025.

Για την ενίσχυση στα στόπερ, υπάρχει η επιλογή του γνώριμου Παναγιώτη Ρέτσου της Ελλάς Βερόνα, των νεαρών Λουιζάο της Σάο Πάουλο και Σαϊντού Σο της Σεντ Ετιέν, αλλά και ενός πιο έμπειρου παίκτη από την ευρωπαϊκή αγορά εν δυνάμει βασικού.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις
Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, τους Παπασταθόπουλο, Μπα, Μανωλά, Σισέ, αλλά ο προτελευταίος φέρεται να έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Αλ Νασρ και ο τελευταίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν και πλάγιο μπακ. Ιδανικά, θέλουν έναν παίκτη που να μπορεί να ανταποκριθεί, τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές για επιθετικό χαφ (8-10άρι), αν και κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της απόκτησης ανασταλτικού μέσου, καθώς στη θέση 6 υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Εμβιλά μετά την παραχώρηση του Κανέ. Ο Κούντε, ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Μπουχαλάκης και ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι επιθετικά χαφ.

Για τη θέση του επιτελικού χαφ, ο Κορμπεράν υπολογίζει αυτή τη στιγμή τον Ίνμπομ Χουάνγκ, τον Βαλμπουενά και τον Ζινκερνάγκελ. Αν αποκτηθεί 10άρι, ο Χουάνγκ θα παίξει ως 8άρι (θέση στην οποία είναι πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή ο Κούντε). Το ζήτημα, όμως, είναι αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά για παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ, από τη στιγμή που περιμένει την ενσωμάτωση του Σκάρπα στο ρόστερ στο τέλος Δεκεμβρίου.

Όπως και να έχει, οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα καυτές για τον Ολυμπιακό, τόσο για τις αφίξεις όσο και για τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

sport24.gr