Πρόβλημα στη Σερβία ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα

Η Σερβία δε θα έχει στη διάθεσή της τον Νεμάνια Μπιέλιτσα για το ματς με την Ελλάδα την Πέμπτη (25/8) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δε θα αγωνιστεί με τη Σερβία κόντρα στην Ελλάδα την Πέμπτη (25/8, 21:00) στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως έκανε γνωστό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Σερβίας τόνισε ότι θα ανακοινώσει μετά την αποψινή προπόνηση την τελική δωδεκάδα της ομάδας του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη «γαλανόλευκη».

«Ο Νεμάνια δε θα παίξει στο παιχνίδι με την Ελλάδα, ούτε με την Τουρκία την Κυριακή. Ο Νέντοβιτς είχε ένα αιμάτωμα, αλλά είναι καλά και έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει. Θα δούμε και για τον Γκούντουριτς. Η δωδεκάδα μας θα αποφασιστεί μετά την αποψινή μας προπόνηση» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τόσο δυνατή ομάδα. Φυσικά δεν έχουν τη συνέχεια της γενιάς του Γκάλη και του Γιαννάκη, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ και είναι από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές μεταλλίου. Έχουν αθλητικότητα και ταχύτητα, όχι μόνο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τα αδέρφια του. Έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Σλούκας, ο Καλάθης και ο Παπανικολάου, ενώ υπάρχουν και παίκτες με εμπειρίες από την Ευρωλίγκα, όπως ο Αγραβάνης και ο Κασελάκης. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς δεν είμαστε κακοί. Πιστεύω πως αύριο είμαστε το φαβορί παίζοντας σε γεμάτο γήπεδο».

Τέλος είπε: «Βασικός μας στόχος είναι να περιορίσουμε τον αριθμό των πόντων τους από αιφνιδιασμό, με παίκτες όπως ο Γιάννης και ο Καλάθης».