Ο Κέβιν Κόστνερ στον Αμερικανικό Εμφύλιο με ένα multi-movie γουέστερν

(Photo by Mary Kouw/CBS via Getty Images)  CBS PHOTO ARCHIVE VIA GETTY IMAGES

 

Ο Κέβιν Κόστνερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και στον ρόλο του σκηνοθέτη με την ταινία «Horizon», κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι η τέταρτη σκηνοθεσία του μετά την εισπρακτική επιτυχία «Open Range» (στην Ελλάδα με τίτλο «Ο Άγραφος Νόμος της Δύσης») το 2003 και την πολυβραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Dances With Wolves» («Χορεύοντας με τους Λύκους») του 1990, στην οποία πρωταγωνίστησε ήταν παραγωγός και σκηνοθέτης. Η ταινία απέσπασε επτά Όσκαρ, μεταξύ των οποίων τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

Το σενάριο συνυπογράφουν ο Κόστνερ -που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει παθιαστεί με το πρότζεκτ- και ο Τζον Μπερντ.

Πηγές αναφέρουν στο Deadline ότι μαζί με τους Σιένα Μίλερ, Σαμ Γουόρθινγκτον και Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, στο καστ προστέθηκε ο Λουκ Γουίλσον, σημειώνοντας ότι ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που όταν συναντήθηκαν με τον Κόστνερ, πήρε αμέσως τον ρόλο.

Ο Κόστνερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Yellowstone» είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση, με αμοιβή 1,3 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο.

Το «Horizon» θα είναι η πρώτη ταινία μίας τριλογίας -αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τέσσερις ταινίες- που θα κυκλοφορήσουν με διαφορά περίπου τριών μηνών η μία από την άλλη.

Με πληροφορίες από Deadline, Slashfilm,huffpost.gr