Πλατεία Βάθης: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52.

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθης που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το in.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι δύο. Ειδικότερα, λίγη ώρα μετά το περιστατικό εντοπίστηκε και άλλο τραυματισμένο άτομο, στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το αν οι δύο άνθρωποι τρυματίστηκαν στο ίδιο περιστατικό.

Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά τραύματα. Ο άλλος τραυματίας έφυγε από το σημείο και πήγε στο ΙΚΑ Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Διέφυγε ο πιστολέρο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, o πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή που ο δράστης φεύγει από το σημείο της επίθεσης.