Εκλογές στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα St. Albans

Από την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα St. Albans  (Αυστραλία) σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν εστάλη στον Τύπο η παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από την διεξαγωγή των εκλογών που έγιναν την Κυριακή στις 28 Αυγούστου 2022 στο Κοινοτικό μας κτίριο και βάση του καταστατικού της Κοινότητάς μας προτάθηκαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τα ακόλουθα έντεκα μέλη, η κ. Αρετή Ακαμάτη, ο κ. Παναγιώτης Ζαφείρης, η κ. Σοφία Ανδριανοπούλου, η κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου, η κ. Βασιλική Ξυπόλητος, ο κ. Ιωάννης Ακαμάτης, η κ. Γεωργία Δέλλιου, η κ. Αναστασία Μυριανθοπούλου, ο κ. Ιωάννης Έκτορας, η κ. Αμαλία Μαυρικίου και ο κ. Χριστόφορος Ζαφείρης, δεν προτάθηκαν άλλα μέλη για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Βάση του καταστατικού της Κοινότητάς μας όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο και δεν υπάρξουν άλλες προτάσεις ή ενστάσεις, τα έντεκα μέλη που τα ονόματά τους είναι γραμμένα στον πίνακα θεωρούνται εκλεγμένα και απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 τα εκλεγμένα μέλη συναντήθηκαν και εξέλεξαν την εκτελεστική επιτροπή και τους υπεύθυνους των επιτροπών.

η κ. Ακαμάτη Αρετή Πρόεδρος,

η κ. Ξυπόλητου Βασιλική Αντιπρόεδρος,

ο κ. Ζαφείρης Παναγιώτης Γενικός Γραμματέας,

ο κ. Ζαφείρης Χριστόφορος β. Γραμματέα,

η κ. Μυριανθοπούλου Αναστασία Ταμίας,

η κ. Μαυρικίου Αμαλία β. Ταμία,

Υπεύθυνοι Επιτροπών,

η κ. Γεωργία Δέλλιου Εκδηλώσεων,

η κ. Ανδριανοπούλου Σοφία Ηλικιωμένων,

ο κ. Έκτορας Ιωάννης Εκκλησίας,

ο κ. Ακαμάτης Ιωάννης Σχολείου,

ο κ. Ζαφείρης Χριστόφορος και η κ. Παρασκευοπούλου Κατερίνα Νεολαίας,

η κ. Ξυπόλητου Βασιλική Συλλόγου Κυριών,

ο κ. Ζαφείρης Παναγιώτης Κτιρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητάς μας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στις εκλογές (85) από τα (110) οικονομικά τακτοποιημένα για την υποστήριξη και την κατανόηση που έδειξαν την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Αρετή Ακαμάτη, Πρόεδρος

Παναγιώτης Ζαφείρης, Γενικός Γραμματέας»