Αντίποινα η δολοφονία στα Πετράλωνα

Αθήνα.- Αντίποινα για την επίθεση σε δύο Τούρκους, κουρδικής καταγωγής, στην Πλατεία Βάθη το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν η δολοφονία τα ξημερώματα τής Κυριακής στα Πετράλώνα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της ασφάλειας το θύμα των Πετραλώνων ήταν ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας των δύο αντρών στη διασταύρωση της οδού Αχαρνών με την οδό Μάρνη

Πρόκειται για έναν άνδρα κουρδικής καταγωγής επίσης, ο οποίος έχει σημανθεί στη χώρα μας τρεις φορές με διαφορετικές ηλικίες από 20 έως 30 ετών και έχει συλληφθεί μία φορά για υπόθεση ναρκωτικών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, πυροβόλησε εναντίον δύο ομοεθνών του, τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά στο θώρακα και το δεύτερο ελαφρύτερα στην ωμοπλάτη.

Φαίνεται, όμως, ότι τα θύματα δεν άφησαν αναπάντητη την επίθεση, καθώς στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης βρέθηκε αντιμέτωπος με τουλάχιστον δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων τον πυροβόλησε 14 φορές, με πέντε από τις βολίδες να τον πλήττουν στο κεφάλι και το λαιμό.

Τα στελέχη από το τμήμα ανθρωποκτονιών προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας των Πετραλώνων, πιστεύοντας ότι είναι από το στενό περιβάλλον των θυμάτων του περιστατικού στην Πλατεία Βάθη.