Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν άμεσο deal με Πασχαλάκη

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει και επίσημα στην απόκτηση του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τον Τζολάκη – που έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός με Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή – ωστόσο δεν γίνεται να πορευθεί έτσι για τη συνέχεια. Έτσι μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ οι Πειραιώτες θα κλείσουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Πασχαλάκης εδώ και καιρό φαινόταν ότι θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό – όπως έχετε διαβάσει σχετικά και στο Gazzetta – ωστόσο η κίνηση αυτή είχε μείνει κάπως πίσω. Με τον σοβαρό τραυματισμό του Τσέχου ο άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για να πιάσει άμεσα Λιμάνι καθώς η προθεσμία τελειώνει την Παρασκευή.

Ο 33χρονος Πασχαλάκης με ύψος σχεδόν 2 μέτρα είναι διεθνής και είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Θα κλείσει με διετές συμβόλαιο και απολαβές άνω των 600.000 ευρώ.

Ζημιά στον ώμο για Βατσλίκ

Στο μεταξύ, ο Τόμας Βατσλίκ δεν άκουσε καλά νέα από τις εξετάσεις του στον Ολυμπιακό καθώς το πρόβλημά του στον ώμο θα τον αφήσει εκτός αγώνων ακόμα και για τρεις μήνες.

Δεν ήταν τελικά θετικές οι εξελίξεις για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο έμπειρος Τσέχος γκολκίπερ που χτύπησε στον ώμο του σε ματς της Εθνικής της χώρας του γύρισε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης και έκανε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν – που προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από μεριάς Ολυμπιακού – θα μείνει εκτός από δύο έως τρεις μήνες λόγω του προβλήματός του (οι εξετάσεις του έγιναν αργά το βράδυ της Τετάρτης). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα είναι ξανά ΟΚ στην καλύτερη στα τέλη Νοεμβρίου. Υπάρχει δε η πληροφόρηση πως ο Βατσλίκ θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Photo credits: INTIME/
Πηγή: gazzetta.gr