Η πρώτη… μεταγραφή Μίτσελ είναι στου Ρέντη – “Παίζει παντού μεσοεπιθετικά – Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ”

Ο Ισπανός κόουτς ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ!

Τις πρώτες του αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει και αυτούς που θα στείλει στη δεύτερη ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει ο νέος προπονητής των Πειραιωτών. Ο Μάριος Βρουσάι φαίνεται πως έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα και το Sportdog.gr παρουσιάζει πώς έφτασε από τη Ναύπακτο στο Λιμάνι.

Ο Βασίλης Δελημάρης μίλησε στο sportdog.gr για τον Μάριο Βρουσάι, την αρχή τής καριέρας του στον Ναυπακτιακό, αλλά και τη νέα ευκαιρία που αναμένεται να έχει τώρα στο Λιμάνι.

Ο δημοσιογράφος του NafpaktiaNews,  αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του παίκτη στην ομάδα, στον Γιώργο Αμανατίδη που τον πήρε στο Λιμάνι αλλά και στον ΠΑΟΚ που είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του.

Μίλησε για τον χαρακτήρα του, την ηγετική του φυσιογνωμία, ενώ σημείωσε ότι περιμένει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό αν πάρει τις ευκαιρίες που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να του δώσει τώρα ο Μίτσελ.

“Πιστεύω ότι ο Μάριος έχει όλα τα φόντα ακόμα και για να παίξει βασικός, γιατί έχει και ποδοσφαιρικό θράσος, έχει ικανότητες και ταλέντο για να αντεπεξέλθει. Αλλά δεν έχει πάρει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται από κάποιον προπονητή. Από 16 ετών έπαιζε απέναντι σε παίκτες 25-30 ετών στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, ξεχώριζε και ήταν από τους παίκτες που πρωταγωνιστούσαν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει τσαγανό και ψυχολογικά αποθέματα. Αρκεί να του δώσουν έναν συγκεκριμένο ρόλο”.

“Ο ρόλος του είναι μεσοεπιθετικά σε όλες τις θέσεις, δεξιά, αριστερά ή πίσω από τον επιθετικό. Έχει τις δυνατότητες για να οργανώσει το παιχνίδι, να δημιουργήσει παιχνίδι και να σκοράρει. Αξίζει να πάρει την ευκαιρία του και νομίζω ότι φέτος αν τον εμπιστευτεί ο Μίτσελ, θα είναι σαν μεταγραφή που δεν υπολόγιζαν μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό”.

Με στοιχεία από sportdog.gr