Για την προβολή του ελληνικού Πολιτισμού στην Αυστραλία

Εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με την Αντιπροέδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας και Πρόεδρο του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϋ, την κ. Nia Karteris που βρίσκεται στην Αθήνα είχε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης.

Ο κ. Χρυσουλάκης συνεχάρη την Nia Karteris, δεδομένου ότι το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϋ, αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πλέον σημαντικές πολιτιστικές δράσεις της ελληνικής Διασποράς. Είχε επίσης την ευκαιρία να τη συγχαρεί – με την ιδιότητά της ως Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας – για την πολυσχιδή και εξαιρετικά αξιόλογη δράση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία με εντιμότητα και συνέπεια προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στην Αυστραλία, όπως είπε ο κ. Χρυσουλάκης.

«Η προσφορά τους στον Ελληνισμό είναι πραγματικά ανεκτίμητη και σε αυτό το πλαίσιο συζητούμε ήδη – για το άμεσο μέλλον – τη δυνατότητα συνεργασιών στον τομέα του Πολιτισμού», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας.

Στοιχεία/φωτογραφία από facebook