Μέσω σάιτ παιδόφιλων δρούσε ο 53χρονος στον Κολωνό

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που έζησε το δωδεκάχρονο κορίτσι στον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου επιχειρηματία– «πολίτη υπεράνω υποψίας». Ήδη, οι Αρχές επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν όλους εκείνους που εκμεταλλεύθηκαν σεξουαλικά το παιδί με τη δίωξη για τις πράξεις τους να έχει ήδη ασκηθεί, ενώ τα άρρωστα μυστικά του 53χρονου κατηγορούμενου ανασύρονται από το κινητό του τηλέφωνο και δύο λάπτοπ που κατασχέθηκαν.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης του κοριτσιού σοκάρουν. Το παιδί περιέγραψε όσα ζούσε στους αστυνομικούς, όταν αναγκάσθηκε υπό το κράτος φόβου και απειλών να υποκύψει στον 53χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν μεταφερθεί το κινητό του κατηγορουμένου, δυο λαπτοπ καθώς και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος. Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν «μιλήσει» το ένα λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο κι έχουν φέρει στο φως τα καλά κρυμμένα μυστικά του 53χρονου.
Πίσω από το προφίλ του δραστήριου επιχειρηματία και του άριστου οικογενειάρχη ο 53χρονος φαίνεται πως έκρυβε πολύ καλά τις αρρωστημένες του διαθέσεις οι οποίες σιγά σιγά αποκαλύπτονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, πως το «ψάρεμα» των «πελατών», γινόταν μέσω ενός γνωστού στους κύκλους των παιδόφιλων σαιτ, καθώς εκεί μπορούν οι χρήστες ανώνυμα να ανταλλάξουν πληροφορίες. Μάλιστα ο 53χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ στο οποίο πολλοί από τους «ενδιαφερόμενους» πίστευαν πως μιλούσαν απευθείας με την ανήλικη.Το τελευταίο 24άωρο οι Αρχές δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν τους άντρες που ασέλγησαν πάνω στην ανήλικη έναντι αμοιβής και να τους φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
«Παγωμένοι» είναι και οι γείτονες του 53χρονου ενώ  χθες το απόγευμα άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στο κατάστημα που μέσα ζούσε τον εφιάλτη η ανήλικη αλλά και στο βαν του επιχειρηματία που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς απέναντι.

Ο 53χρονος μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του λίγο μετά τις 13:00 χθες το μεσημέρι πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν . Ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.
Υπενθυμίζεται πως στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του περιλαμβάνονται τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Πηγή: skai.gr