Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στοιχεία για νέα πρόσωπα – Έρχεται νέος γύρος συλλήψεων

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως από την κατάθεση της 12χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, στον Κολωνό καθώς επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας!

Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μετά από αυτό το στοιχείο, ερευνούν και προς άλλες κατευθύνσεις, εκτός από τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνομιλίες πού έχουν καταγραφεί. Ψάχνουν λοιπόν να βρουν και άλλους τυχόν τρόπους με τους οποίους έκλεινε -υποτίθεται- η 12χρονη ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες.

Αν οι αρχές ανακαλύψουν ότι υπήρχαν και άλλοι τρόποι, τότε αυτό θα σημαίνει ότι η ανήλικη μπορεί να έχει βιαστεί από περισσότερους από 15 άντρες. Η νέα κατάθεση του κοριτσιού προκαλεί σοκ, καθώς περιέγραψε στους αστυνομικούς το δίωροφο κτίριο όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα. Επίσης, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ, ενώ ανέφερε πως στον οίκο ανοχής την κακοποιούσε σεξουαλικά ο Ηλίας Μίχος και όταν τελείωνε στο δωμάτιο έμπαιναν άλλοι άνδρες.

Στο μεταξύ, η 12χρονη ήταν κατηγορηματική για την μητέρα της, λέγοντας ότι δεν ήξερε τίποτα όταν ρωτήθηκε ενώ για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της, η ανήλικη εξήγησε πως για όλα την καθοδηγούσε ο 53χρονος.

Την ίδια ώρα, σαν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο ο οποίος κερνούσε παγωτό και πορτοκαλάδες τα παιδιά της περιέγραψε τον Ηλία Μίχο η μητέρα της 12χρονης στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια. Μετά την απολογία της χθες Δευτέρα (17.10.2022), αποφασίστηκε να τεθεί ως προσωρινά κρατούμενη, κατηγορούμενη για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της.

Η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία υποστήριξε στο απολογητικό της υπόμνημα ότι θεωρούσε πως ο Μίχος βοηθούσε το παιδί της από καλοσύνη. Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν, όπως για τα τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της, ισχυριζόμενη ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Η κατηγορούμενη μετά από ερώτηση των αρχών, είπε πως σε επικοινωνία που είχε με την κόρη της, της είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος την βίασε «και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό» αναφέρει η 37χρονη μητέρα.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν για την Τετάρτη και οι 3 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό έναντι χρηματικής αμοιβής. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.
Μάλιστα ο 33χρονος υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο θα επιβεβαιωθεί η όχι από τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που υπεβλήθη την περασμένη Κυριακή.

Όσον αφορά στον 36χρονο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Τέλος, ακόμη ένας άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ αργά το βράδυ της Δευτέρας (17.10.2022), ενώ ακολουθούν και νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

 

Πηγή:newsit.gr