Στους δρόμους του Κουίνς για ψήφους ο Στέφανος Φόρτε

Πόρτα την πόρτα συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του ομογενή Στέφανου Φόρτε (Stefano Forte), υποψηφίου πολιτειακού γερουσιαστή της 11ης εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Υόρκης που καταλαμβάνει το Βόρειο και Βορειοανατολικό Κουίνς.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες προς τις ενδιάμεσες εκλογές άλλο τόσο εντείνονται οι εκδηλώσεις στήριξης του πολλά υποσχόμενου ομογενή υποψηφίου, ενώ οι πινακίδες του είναι ορατές παντού.

Το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Φόρτε συνοδευόμενος από το εκλογικό του επιτελείο επισκέφθηκε την αγορά του Γουάιτστόουν και του Κόλετζ Πόιντ και συνομίλησε με τους ομογενείς και Αμερικανούς καταστηματάρχες και τους πελάτες και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αφ ενός μεν λόγω του πληθωρισμού και της υψηλής φορολογίας, αφ ετέρου δε, λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας ακόμη και σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα τις περιόδους της διακυβέρνησης Τζουλιάνι και Μπλούμπεργκ ήταν ανυπολόγιστη.

Ο ομογενής υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής Στέφανος Φόρτε με υποστηρικτές του.

Αργά το απόγευμα επισκέφθηκαν τα σπίτια των κατοίκων των προαναφερόμενων περιοχών και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που εμπεριέχονται στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ο Στέφανος είναι 24 ετών και απολαμβάνει της υποστήριξης της ομογένειας όχι μόνο διότι μεγάλωσε στους κόλπους της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και αποφοίτησε από το σχολείο του, αλλά και διότι μεγάλωσε στην Λέσχη του Συλλόγου Αμοργού και νήσων Δονούσα, Σχοινούσα, Ηράκλεια και Κουφονήσια επίσης στην Αστόρια.