Οι παίκτες που αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα κατέκτησαν το All Nations Cup

Οι παίκτες που αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα  αφού κατέγραψαν μια σπουδαία διαδρομή στο τουρνουά All Nations  κατάφεραν και σήκωσαν και το τρόπαιο  κερδίζοντας με 3-2  Νότιο Σουδάν στον μεγάλο τελικό που έγινε το Σάββατο (ώρα Αυστραλίας) στο Egan Lee Reserve του Knox.

 

Εντυπωσιακή ήταν και πάλι η παρουσία Ελλήνων φιλάθλων ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης,  Βασίλης Παπαστεργιάδης, όπως και τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας (ΕΜΚ), ήταν εκεί και πανηγύρισαν ξέφρενα την κατάκτηση του  κυπέλλου μαζί με  τους παίκτες και τους τεχνικούς Γιώργο Κατσάκη και Κώστα Ταγκαλάκη.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2023 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Εξάλλου, η Ελληνική Κοινότητα ενημέρωσε όλα τα ελληνοαυστραλιανά σωματεία της Βικτώριας από την NPL ως την Ε’ Κατηγορία State League, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη πρώτη διοργάνωση Ελληνικού Κυπέλλου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, την περίοδο 16 Ιανουαρίου με 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η μορφή και το πρόγραμμα του τουρνουά θα καθοριστούν μόλις επιβεβαιωθεί ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Το σχέδιο είναι να μετατραπεί το Κύπελλο Ελληνικής Κοινότητας σε ένα ετήσιο τουρνουά με ανταγωνισμό σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Στην εναρκτήρια χρονιά, το τουρνουά θα περιλαμβάνει αγώνες για τις αντρικές και γυναικείες ομάδες των σωματείων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλθεί ως την επόμενη Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου.