Συνάντηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Λεωνίδα Ραπτάκη και ομογενείς νομοθέτες

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), με επικεφαλής τον πρόεδρό της και πολιτειακό γερουσιαστή του Rhode Island, Λεωνίδα Ραπτάκη, είχε πρόσφατα  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, τόνισε τον πολύτιμο ρόλο της ΠαΔΕΕ όχι μόνο στην ενίσχυση των σχέσεων της ελληνικής Διασποράς με την πατρίδα, αλλά και στην προβολή των θέσεων της Ελλάδας διεθνώς, σε μια εποχή κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής από την πλευρά της Τουρκίας

Επίσης, σημειώνεται πως ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στις εθνικές εκλογές του 2023 υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό οι Έλληνες του εξωτερικού να εγγραφούν εγκαίρως στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, εκτός από τον Λεωνίδα Ραπτάκη, και ο πολιτειακός Γερουσιαστής της πολιτείας Wyoming, Stephan Pappas, ο βουλευτής Αυστραλίας, Steve Georganas και η βουλευτής Καναδά, Annie Koutrakis.(Φωτογραφία)