Επανεξελέγη αναπληρωτής επικεφαλής της Γερουσίας Νέας Υόρκης ο Μιχάλης Γιάνναρης

Ο Μιχάλης Γιάνναρης, αναπληρωτής επικεφαλής της Γερουσίας της Νέας Υόρκης. (Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της εκστρατείας του Μ. Γιάνναρη στον ΕΚ)

 

Ο Μιχάλης Γιάνναρης (Michael Gianaris) επανεξελέγη ομόφωνα αναπληρωτής επικεφαλής της Γερουσίας της Νέας Υόρκης και πρόεδρος της Επιτροπής Εκστρατείας των Δημοκρατικών στην Γερουσία, σύμφωνα με δελτίο τύπου της 12ης Δεκεμβρίου. Εχει διατελέσει αναπληρωτής επικεφαλής της Γερουσίας ΝΥ από το 2019.

«Είναι τιμή μου να συνεχίσω τον ρόλο μου ως αναπληρωτής ηγέτης της Γερουσίας και πρόεδρος της Δημοκρατικής Επιτροπής Εκστρατείας της Γερουσίας υπό την ηγεσία της επκεφαλής της πλειοψηφίας Αντρα Στιούαρτ Κόλινς (Andrea Stewart-Cousins)», δήλωσε ο κ. Γιάνναρης.

«Ακόμη και μετά τα πρωτοφανή επιτεύγματα της ιστορικής μας πλειοψηφίας, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών της Νέας Υόρκης από τις διαβρώσεις που προέρχονται από τα ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστικά συστήματα. Από την προστασία των μεταρρυθμίσεων για την ψήφο, τη βελτίωση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και την απομάκρυνση των όπλων από τους δρόμους, μέχρι τη διατήρηση της πολιτείας μας ως προπύργιο για τους εργαζόμενους και τον αγώνα για μια πιο πράσινη Νέα Υόρκη, είμαι υπερήφανος για το έργο που έχουμε επιτελέσει με τη μεγαλύτερη πλειοψηφία στην ιστορία και ανυπομονώ να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας το νέο έτος», τόνισε.

Τον Νοέμβριο, ο γερουσιαστής Γιάνναρης επανεξελέγη για να υπηρετήσει τους κατοίκους του δυτικού Κουίνς στη 12η περιφέρεια της Γερουσίας.

 

Πηγή:ekirikas.com