Πυροβολισμοί σε καφέ μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Δύο νεκροί και τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Πανικός επικρατεί στην πλατεία με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Μαυροντυμένος άνδρας με κουκούλα άνοιξε πυρ σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής και εξαφανίστηκε τρέχοντας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Ακούστηκαν τουλάχιστον 4 – 5 πυροβολισμοί.

Στην πλατεία επικράτησε πανικός, καθώς τραυματίστηκαν τρία άτομα με τον έναν να καταλήγει επί τόπου, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Πρόκειται για άντρα 41 ετών, αλβανικής καταγωγής, με την Αστυνομία να ψάχνει αν έχει εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις και αν σχετίζεται με την αλβανική μαφία.

Στο νοσοκομείο κατέληξε αργότερα και ο δεύτερος τραυματίας, άνδρας 44 ετών, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Μια 35χρονη έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό – Δείτε φωτογραφίες

Δύο αλλοδαποί νεκροί, και μια 35χρονη ελαφρά τραυματίας που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, είναι ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης σε καφέ μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Το ένα από τα δύο θύματα έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, με το χτύπημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο skai.gr ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ στο καφέ μπαρ.

«Καθόμουν στο παγκάκι όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. 4-5 πρέπει να έπεσαν. Ενστικτωδώς έπεσα κάτω μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρισα και είδα στο μπαρ να φωνάζει ο κόσμος και να γίνεται χαμός… Επικράτησε πανικός. Δεν είδα αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες» δήλωσε χαρακτηριστικά στο skai.gr ο αυτόπτης μάρτυρας

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει την πλατεία και ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Πηγή: skai.gr