Παναθηναϊκός: «Βελτιωμένη πρόταση για τον Κάουλι, αλλά δεν πουλάμε με αυτούς τους όρους»

Ο τεχνικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοβ, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Καούλι αλλά ο σύλλογος θέλει περισσότερα για να τον παραχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον Κάουλι, έχει σύμμαχο τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αλλά η Λουντογκόρετς δεν έχει ανάψει ακόμη το… πράσινο φως για την παραχώρησή του. Ο τεχνικός διευθυντής του βουλγαρικού συλλόγου, Γκεόργκι Καραμαντζούκοβ, τόνισε πως ο σύλλογος δεν πουλάει με τους όρους που έχει προτείνει μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» και παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του 27χρονου επιτελικού μέσου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα ο Κάουλι έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και για την ώρα η Λουντογκόρετς φαίνεται πως αξιώνει αυτό το ποσό ή όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καραμαντζούκοβ στο Gong.bg:

“Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κάουλι, αλλά δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε με αυτούς τους όρους., ακόμη και αν η δεύτερη πρόταση είναι βελτιωμένη. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιον παίκτη στην ομάδα μας. Είναι επαγγελματίας και ως τέτοιος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο. Έχει συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς για ενάμισι χρόνο ακόμη. Ο Κάουλι δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λουντογκόρετς, αλλά ολόκληρου του βουλγάρικου πρωταθλήματος”.

gazzetta.gr