ΑΕΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα μέχρι το 2028

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Η ΑΕΚ δίνει συμβόλαιο ζωής στον Ματίας Αλμέιδα, καθώς ανακοίνωσε την επέκταση μαζί του μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, προσφέροντας του “με τιμή χαρά και υπερηφάνεια ένα συμβόλαιο ζωής”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή για το παιχνίδι με την Κηφισιά και ήταν παρών μαζί με τους συνεργάτες του από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή του νέου συμβολαίου του “Πελάδο”.

Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ξεκίνησε μια νέα εποχή βάζοντας πλώρη για τίτλους στο μέλλον. Ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ είχε πει χαρακτηριστικά ότι ήθελε να κάνει τον Μελισσανίδη να του προσφέρει 10ετες συμβόλαιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!“.