Κοπή της βασιλόπιτας από τη Χορωδία του Παγκυπρίου Αμερικής

Ο ιδιοκτήτης του Ακρωτηρίου Κρις Κουβάρος και ο Φύτος Στράτης, κατά την κοπή της βασιλόπιτας του Παγκυπρίου, 9 Ιανουαρίου 2023. (Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη)

Αστόρια.- Η Χορωδία του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής μετά τις χειμερινές διακοπές κατόπιν της επιτυχούς Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της «Κάλαντα» το Δεκέμβριο, σύντομα θα συνεχίσει τις εβδομαδιαίες πρόβες της.

Ο καλλιτεχνικός και μουσικός διευθυντής της Χορωδίας του Παγκυπρίου, Φύτος Στράτης (Phyto Stratis), απηύθυνε στην εκδήλωση χαιρετισμό ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και επί γης ειρήνη. Σημείωσε ότι η Χορωδία θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την εαρινή της συναυλία με αγαπημένα τραγούδια από προηγούμενες παραγωγές, ενώ μετά την απώλεια του επί σειρά ετών μέλους της Χορωδίας Ανδρέα Μοδινού (Andreas Modenos) θα συμπεριληφθεί και ένας φόρος τιμής σε αυτόν, όπως έγινε και στη χριστουγεννιάτικη συναυλία.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας με τον Στράτη να βρίσκει φέτος το τυχερό φλουρί. Τα μέλη και οι φίλοι της Χορωδίας απόλαυσαν επίσης ένα νόστιμο δείπνο και τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα «Πάει ο Παλιός ο Χρόνος» για να τιμήσουν την περίσταση και να ευχηθούν σε όλους τα καλύτερα για το νέο έτος.

Kατά την κοπή της βασιλόπιτας του Παγκυπρίου, 9 Ιανουαρίου 2023. (Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη)
O Φύτος Στράτης, κατά την κοπή της βασιλόπιτας του Παγκυπρίου, 9 Ιανουαρίου 2023. (Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη)
Πηγή: ekirikas.com