Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα εμφανιστεί στα Φεστιβάλ Μελβούρνης και Σίδνεϊ

Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια υπόσχεται να χαρίσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα σε όσους επισκεφθούν το Greek Fest στο Darling Harbour του Σίδνεϊ, την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίουμ και το Antipodes Festival 2023, το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, στην Μελβούρνη

 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα Φεστιβάλ στην Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ και η διεθνούς φήμης και αγαπημένη ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα πλαισιώσει τους εορτασμούς.

Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια υπόσχεται να χαρίσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα σε όσους επισκεφθούν το Greek Fest στο Darling Harbour του Σίδνεϊ, την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίουμ και το Antipodes Festival 2023, το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, στην Μελβούρνη.

Η Διευθύντρια του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ, Νία Καρτέρης, δήλωσε: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι μια από τις πιο διακεκριμένες καλλιτέχνιδες του μουσικού στερεώματος στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Η ατμόσφαιρα στις συναυλίες της είναι ηλεκτρικά φορτισμένες και η ιδιαίτερη ικανότητα που έχει, να συνδέεται με το κοινό είναι μαγευτική. Η ανοδική πορεία της μέσα στα χρόνια άλλωστε, έχει αποδείξει ότι είναι μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί την Αυστραλία ήταν το 2002 και είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε ζωντανά στο Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ”.

Ο πρόεδρος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Λεωνίδας Βλαχάκης, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε μαζί μας στο Φεστιβάλ ‘Αντίποδες’ την καταξιωμένη ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η αστείρευτη θετική ενέργεια που βγάζει στην σκηνή όταν ερμηνεύει τα τραγούδια της είναι μοναδική και είμαστε σίγουροι ότι θα χαρίσει μια μαγευτική βραδιά στο κοινό».

Τα Φεστιβάλ στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ υπόσχονται και φέτος να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χορευτικά συγκροτήματα, δραστηριότητες για παιδιά και λαχταριστά ελληνικά εδέσματα!”

ΣΙΔΝΕΥ: GREEK FEST DARLING HARBOUR: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ANTIPODES FESTIVAL: Σάββατο, 25 και Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023.