Με νίκη ξεκίνησε στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της. Φώτο: AAP via AP Photo/Aaron Favila

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για την στήριξη που της δίνουν πάντα στη Μελβούρνη

Μελβούρνη.– Θριαμβευτικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη η οποία στον πρώτο της φετινό αγώνα στη Μελβούρνη επιβλήθηκε στην Rod Laver Arena με 6-1, 6-4 της Κινέζας YueYuan.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Γιουάν αγωνίστηκε   στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, αλλά και η πρώτη φορά που Σάκκαρη και Γιουάν βρίσκονται αντιμέτωπες.

Στο πλευρό της η Σάκκαρη είχε τους Έλληνες φιλάθλους στους οποίους αναφέρθηκε μετά το ματς με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στη «Margaret Court Arena» στις 7 απόψε κόντρα στον Γάλλο Κουεντάν Αλίς.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, μάλλον θα έχει… εύκολη αποστολή απέναντι στο Νο 64 του κόσμου. Ο 26χρονος Γάλλος δεν έχει καταφέρει να περάσει ποτέ τον δεύτερο γύρο σε κανένα από τα Major.
Μιλώντας στο «Νέο Κόσμο» η Σάκκαρη είπε μεταξύ άλλων:
.
«Το να βρίσκομαι στη Μελβούρνη για το Australian Open είναι πάντα τόσο συναρπαστικό. Αισθάνομαι στο σπίτι μου.
Μετά την Αθήνα, η Μελβούρνη είναι το μέρος που θέλεις να είσαι, σωστά; Είναι το μέρος όπου αισθάνομαι πιο κοντά στο σπίτι μου. Η Μελβούρνη είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις του κόσμου.
«Όταν περπατάω στους δρόμους ακούω συνεχώς ελληνικά… μερικές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω τι λέω!», είπε.

Στην κλήρωση για το διπλό, τ’ αδέλφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, θα αντιμετωπίσουν τους Ραμανάθαν (Ινδία) και Ρέγιες-Βαρέλα (Μεξικό) στην πρεμιέρα, στη Μελβούρνη.