Άνοιγμα στα logistics από τη Neptune Lines της Μελίνας Τραυλού

Η νέα εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες logistics για κάλυψη των αναγκών εφοδιασμού των πελατών της και λύσεις αποθήκευσης, επεξεργασίας και εσωτερικής διανομής για τελικά οχήματα.

Σε μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα εισέρχεται η Neptune Lines, συμφερόντων της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού.

Ειδικότερα, η εταιρεία λάνσαρε τη Neptune Land Services (NLS), η οποία θα εστιάσει σε υπηρεσίες logistics.

«Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Neptune Lines προχωρά με ταχύτητα και ευελιξία, στηρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας με αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο. Εστιάζοντας στην επιχειρηματική καινοτομία και προσαρμοστικότητα στη συνεχώς μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο βήμα στην αναπτυξιακή στρατηγική μας, ιδρύοντας μία νέα οντότητα, την Neptune Land Services» σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση της εταιρείας στα social media.

Η νέα εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες logistics για την κάλυψη των αναγκών εφοδιασμού των πελατών της και λύσεις που θα περιλαμβάνουν αποθήκευση, επεξεργασία και εσωτερική διανομή για τελικά οχήματα (finished-vehicles).

Ο Dror Noach, ο οποίος κατείχε τον ρόλο του αντιπροέδρου στα παγκόσμια logistics στον όμιλο CNH Industrial, θα ηγηθεί της νέας εταιρείας. «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Dror, ο οποίος θα μεταφέρει τη στρατηγική ανάπτυξης  που έχουμε υιοθετήσει στην NLS. Με την τεράστια εμπειρία του στα ευρωπαϊκά logistics των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών και των finished-vehicles, είναι στην κατάλληλη θέση για να οδηγήσει τις φιλοδοξίες μας» επεσήμανε ο CEO της Neptune Lines, Craig Jasienski.

Στην προηγούμενη εμπειρία του, ο κ. Noach ήταν υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για διεθνή κέντρα διανομής και επεξεργασίας για μεγάλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών, γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού.

Σημειώνεται ότι η Neptune Lines διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων, ενώ τμήμα του ομίλου είναι και η Neptune Dry, η οποία ελέγχει στόλο με βαπόρια μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου. Οι άνθρωποι της Neptune Lines προχώρησαν πρόσφατα σε αλλαγή του σήματος της εταιρείας, σηματοδοτώντας την είσοδο «σε μία νέα εποχή».

Πηγή:naftemporiki.gr