Η μοναδική Μέριλ Στριπ επιστρέφει στην τηλεόραση με κωμική σειρά

Η «καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της», με τα τρία Όσκαρ, τις 8 Χρυσές Σφαίρες, τα δύο BAFTA, τα δύο SAG και τα τρία βραβεία Emmy, έρχεται ξανά στη μικρή οθόνη.

Mία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών, το «Only Murders In The Building», η πιο δημοφιλής κωμωδία του Hulu, που προτάθηκε για 17 Emmy μετά την πρώτη σεζόν, κερδίζοντας τρία, άρχισε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, αλλά με μία πολύ σημαντική προσθήκη στο καστ.

«Γεια σας παιδιά, είμαστε στο γύρισμα! Τι γυρίζουμε; Την τρίτη σεζόν! Η παρέα επιστρέφει!», λέει η Σελίνα Γκόμεζ σε βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Πολ Ραντ. Στην ερώτησή της Γκόμεζ αν «θα μπορούσε να γίνει (η σειρά) καλύτερη;» ο Ραντ απαντά θετικά. Τότε πίσω από τον καναπέ εμφανίζεται η Μέριλ Στριπ, η οποία εντάσσεται στο καστ.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ποιός θα είναι ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ή εάν πρόκειται για μικρό ή μεγάλο ρόλο. Εκτός της Στριπ, στο καστ του νέου κύκλου θα δούμε τον Τζέσε Γουίλιαμς του «Grey’s Anatomy» και την Τίνα Φέι.

Και ο Στιβ Μάρτιν -που έπαιξε με τη Στριπ στην κωμωδία «It’s Complicated» (2009)- μοιράστηκε το νέο με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, γράφοντας μεταξύ άλλων «ένα ονειρεμένο καστ».

Ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της μοναδικής Μέριλ Στριπ ήταν το 2019, όταν έπαιξε στη δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO «Big Little Lies».

Το «Only Murders In The Building» -που το 2022 ήταν εννέα εβδομάδες στο Top 10 της Nielsen με τις πιο δημοφιλείς σειρές στις πλατφόρμες streaming- διαδραματίζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, με κεντρικά πρόσωπα τρεις ενοίκους, τους οποίους ενσαρκώνουν οι Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ που με αφορμή ένα φόνο αποφασίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter/huffpost.gr