Νέα email για βόμβα σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και νοσοκομεία

Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έπειτα από νέο email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο email ο αποστολέας γράφει ότι είναι φίλος του Ρώσου φαρσέρ που έστειλε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο αποστολές του e-mail απειλεί για τοποθέτηση βόμβας τα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός, Γεννηματάς και Αγία Σοφία.

Δίωξη στον 42χρονο για τις φάρσες

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών οδηγήθηκε ο 42χρονος φαρσέρ, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατηγορούμενος ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» των Αθηνών και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής, την Τετάρτη.

Σε βάρος του 42χρονου, υπηκόου Ρωσίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ’ εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ’ εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

Πηγή:in.gr