Οταν η πρόγνωση του καιρού, μιλάει για βροχή

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Όταν η πρόγνωση του καιρού μιλάει για “βροχές και καταιγίδες“, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο τι θα φορέσουμε για να βγούμε από το σπίτι. Ο ένας λόγος είναι σίγουρα πρακτικός δηλ. να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα βραχούμε, ο άλλος βεβαίως έχει να κάνει με το στιλ.

Τα αξεσουάρ της βροχής αποτελούν μια πολύ σημαντική επιλογή. Τα αδιάβροχα πανωφόρια, οι γαλότσες, οι ομπρέλες και τα καπέλα, τα οποία υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε χρώματα  σίγουρα συμβάλουν στο να μην δείχνει το look σου βαρετό.

Σίγουρα έχεις ακούσει για το layering το οποίο είναι ένας έξυπνος τρόπος για να διατηρήσεις  το στιλ σου όταν έξω βρέχει ή κάνει πολύ κρύο. Μία πολύ ενημερωμένη εμφάνισή, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, είναι βεβαίως αυτή που αξιοποιεί τα πλεκτά γιλέκα πάνω από πουκάμισα ή μπλούζες. Επίσης ,  ένα μίντι φόρεμα συνδυασμένο με μπότες ή γαλότσες και ένα μακρύ παλτό αποτελεί μία από τις πιο κομψές επιλογές για την εμφάνισή σου στο γραφείο.

Μία γκρίζα ημέρα με βροχή φυσικά και μπορείς να επιλέξεις χρώματα, τα οποία  δεν είναι μόνο αυτά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά κυρίως αυτά που θα φροντίσουν το στιλ σου. Δοκιμάσε φωτεινά χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά από τις συνήθεις στιλιστικές επιλογές.