Άρης: Τέλος ο Πάρντιου

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο Άλαν Πάρντιου μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ιωνικό. Η τρίτη κατά σειρά ήττα των κίτρινων ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και έφερε το διαζύγιο των δύο πλευρών. Προσωρινά στον πάγκο ο Τόλης Τερζής

Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον πάγκο του Άρη, πληρώνοντας το μάρμαρο της ήττας από τον Ιωνικό στη Νεάπολη, το οποίο άφησε ακόμα πιο χαμηλά τους κίτρινους στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League.

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Άρη συνολικά σε 21 παιχνίδια. Ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς διαδέχθηκε τον Χερμάν Μπούργος που με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Άρης ηττήθηκε ισάριθμες φορές χωρίς να σημειώσει γκολ, έχει μείνει πιο πίσω σε σχέση με την πρώτη τετράδα, ενώ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο Ελλάδας Novibet που αποτελούσε στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Θοδωρή Καρυπίδη, βλέποντας να τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η παρουσία στα playoffs αν συνεχιστούν αυτά τα αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις για να μπουν τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Άρης την επόμενη Κυριακή (11/2, 20:00) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θέλει να κάνει… επανεκκίνηση με θετικό αποτέλεσμα. Ο Τόλης Τερζής θα είναι προσωρινός αντικαταστάτης του Πάρντιου.

Εξάλλου, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ακυρώσει το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες ο Άγγλος τεχνικός. Έτσι, θα επιστρέψουν κανονικά από την Κυριακή (5/2) στις προπονήσεις.

Πηγή:sport24.gr