ΜΟΔΑ: Μαύρο Γυναικείο Πουκάμισο

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Πολλές γυναίκες επιλέγουν το μαύρο χρώμα στα ρούχα. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τα μαύρα ρούχα φαίνονται κομψά και παρέχουν οπτικά λεπτότητα. Επίσης είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας . Έτσι, το μαύρο πουκάμισο είναι μια εξαιρετική λύση για την πιο απαιτητική fashionista.

Δίνει απεριόριστες δυνατότητες στη δημιουργία εμφανίσεων. Με ένα μόνο μοντέλο στην ντουλάπα σου, θα μπορείς να ντυθείς για τη δουλειά, για ένα ρομαντικό ραντεβού ή για μια απλή βόλτα για ψώνια. Το μυστικό βρίσκεται στα αξεσουάρ! Το κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα δημιουργεί ένα όμορφο και τολμηρό look.

Μάθε να στυλιζάρεις το μαύρο πουκάμισο όπως το κάνουν τα κορίτσια του Instagram. Τον χειμώνα κάτω από το πουλόβερ. Τολμηρό για πάρτι, ταπεινό και κομψό για δουλειά. Το μαύρο πουκάμισο είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας στη μόδα.

 

Με τι μπορείς να το φορέσεις ;  Με τα πάντα! Και αυτή είναι η μαγεία του. Δεν έχει σημασία το σχέδιο ή το χρώμα του παντελονιού, διότι το γυναικείο μαύρο πουκάμισο δημιουργεί ένα τέλειο ντουέτο τόσο με ένα νέον χρώμα όσο και με μια nude απόχρωση. Όταν πας για δουλειά, σου προτείνω να επιλέξεις τον δεύτερο συνδυασμό. Εάν η εταιρεία σου έχει έναν ανεπίσημο dress code, το outfit της Hannah Desai μπορεί να γίνει η έμπνευση σου. Η Hannah αγαπάει τα γυναικεία σακάκια, τα σκούρα γυαλιά ηλίου και τα χρυσά κοσμήματα.