Ε.Λ.Μ.Ε.  Βαυαρίας:  Ευχή να ευοδοθούν όλα τα αιτήματα και να μακροημερεύσουν τα ελληνικά σχολεία

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε ΒΑΥΑΡΙΑΣ (συνδικαλιστικό όργανο εκπαιδευτικών ελληνικών σχολείων)

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό κλίμα έγινε την Κυριακή,   5.2.2023, η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για τα μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Βαυαρίας στο εστιατόριο Poseidon, στην Karl-Preis-Platz.

Οι καθηγητές των Ελληνικών Σχολείων Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης της Βαυαρίας είχαν την ευκαιρία να  κουβεντιάσουν,να διασκεδάσουν, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα και τους νέους συναδέλφους από Ελλάδα ή αυτούς που υπηρετούν στα άλλα Σχολεία.

Το κέφι γρήγορα άναψε και οι καθηγητές τραγούδησαν και χόρεψαν με τη συνοδεία της κιθάρας του συναδέλφου, Γιάννη Γιαννόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Βαυαρίας, Ναίσκες Βαλάντης, έκοψε τη βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε στην οικογένεια της συναδέλφου Πένυς Περβανά και στο σύζυγό της.

Τους ευχόμαστε υγεία και τύχη για όλη τη χρονιά!

Ο Πρόεδρος στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη υγεία και ευτυχία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και τόνισε την ανάγκη να ευοδοθούν όλα τα αιτήματα   της   Ε.Λ.Μ.Ε.   Βαυαρίας   και να μακροημερεύσουν τα ελληνικά σχολεία   στη Βαυαρία.Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το εστιατόριο Poseidon για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και το ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα που μας εξασφάλισε. Και του χρόνου με υγεία!