11 Χρόνια PHP: Γιώργος Αγγελόπουλος: “Δικαιωματικά κερδίσατε την εμπιστοσύνη της ομογένειας”

Κύριο  Χρήστο Μαλασπίνα

Panhellenic Post

Αξιότιμε κ. Μαλασπίνα,                                                                                    Σύδνεϋ 8 Φεβρουαρίου 2023

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται έντεκα  χρόνια  από την εμφάνιση  του Panhellenic Post. Μια διαδρομή ύπαρξης μέσα από τεράστιες δυσκολίες  για συνεχή παρουσία στα ομογενειακά και όχι μόνο  δρόμενα.

Η στοχευμένη  ανάλυση θεμάτων  για τους Έλληνες του εξωτερικού  σε σχέση με την πατρίδα   και την τοπική δραστηριότητά τους ,  η συμβολή σας  στη διασύνδεση  της ομογένειας  με το μητροπολιτικό Κέντρο, η αμερόληπτη πληροφόρηση  και η συνεπής αντικειμενικότητά  σας, σάς έφτασαν με υπερηφάνεια  και επιτυχία  μέχρι το 2023 .

Δικαιωματικά κερδίσατε την εμπιστοσύνη της ομογένειας  μας η οποία μέσω της  ηλεκτρονικής  εφημερίδας σας  πιστεύω ότι   θα  εξακολουθήσει  να στηρίζει και να ξεφυλλίζει τις σελίδες της  για τα θέματα που την επηρεάζουν και την  ταλανίζουν, τη διατήρηση της γλώσσας και  της πολιτιστικής μας κληρονομιάς  και ζωτικών ζημάτων  που σχετίζονται με την πατρίδα και όχι  μόνο   αλλά και την ισχυροποίηση  της  οργανωμένης και μη  δυναμικής της  οντότητας και παρουσίας της  ανά την υφήλιο.

Από μέρους των οργανισμών που εκπροσωπώ  στην περιφέρεια της  Νέας Νότιας Ουαλίας  σας   ευχαριστούμε θερμά  για τις υπηρεσίες που προσφέρετε  στον τομέα της ενημέρωσής  και ευχόμαστε  ειλικρινά  να  συνεχίσετε  με συνέπια και αντικειμενικότητα την  πληροφόρηση  προς τον Απόδημο ελληνισμό.

Συνεχίστε με τον ίδιο Ζήλο και υπευθυνότητα να κρατάτε  ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με την Ομογένειά μας και με την  Γενέτειρα.

Χρόνια πολλά   και δημιουργικά

Με Εκτίμηση

Γιώργος Αγγελόπουλος

Πρόεδρος/Ομογενειακού Ταμείου Εκτάκτων Αναγκών, Αντιπρόεδρος  Ιδρύματος  Νέο-Ελληνικών Σπουδών ,   Επίτιμος Συντονιστής ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής