Κοπή βασιλόπιτας και εκλογές στον Σύλλογο Αρκάδων «Γέρος του Μωριά»

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Αρκάδων Γέρος του Μωριά.

Ο ιστορικός Σύλλογος Αρκάδων «Γέρος του Μωριά» πραγματοποίησε την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στο Αρκαδικό Σπίτι, παρουσία του π. Ανάργυρου Σταυρόπουλου, Ιερατικού Προϊστάμενου της Κοινότητας του Καθεδρικού του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας, ο οποίος εκτός από την προσευχή, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος κα. Ευαγγελία Λαμπροπούλου-Σαράφογλου, καλωσορίζοντας όλους στην 1η παρόμοια τελετή από το 2020, λόγω της πανδημίας.

Ακολούθησε γεύμα με τη συμμετοχή 60 περίπου μελών και φίλων του συλλόγου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές μετά την πανδημία. Επανεξελέγη ομόφωνα η Πρόεδρος κα. Ευαγγελία Λαμπροπούλου-Σαράφογλου.

Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης “Γέρος του Μωριά”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής: Ευαγγελία Λαμπροπούλου-Σαράφογλου, πρόεδρος, Νίκος Πασσιάς, α’ αντιπρόεδρος, Δημήτριος Φίλιος, β’ αντιπρόεδρος, Ελένη Κατσιμάλη, γ’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνη νεολαίας, Γεώργιος Κανελλόπουλος, γραμματέας, Χρήστος Βουρνάς, ταμίας,      Γιάννης Ταμπάκης, πρόεδρος συμβουλίου επιτρόπων.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέχτηκαν οι: Ελένη Σαράφογλου, Γιάννης Σιώλας, Στέϊση Κανελλοπούλου, Λάζαρος Καβάκογλου, Πίτσα Πασσιά και Βασίλης Κανελλόπουλος.

Αναπληρωματικοί εκλέχτηκαν οι Γεώργιος Σταυρόπουλος, Κώστας Κουλούρης και Πωλίν Τσάχαλη-Ταμπάκη.

Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης “Γέρος του Μωριά”.

Το Συμβούλιο Επιτρόπων με Πρόεδρο τον Γιάννη Ταμπάκη συναποτελούν οι: Αλέκος Γιαννούλης, Μάριος Γεωργίου, Αγγελική Βουρνά και Ιωάννης Στάϊκος.

Τέλος, Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγη ο Δρ. Βασίλειος Λαγός και τα άλλα δυο μέλη θα συμπληρωθούν από την διοίκηση.

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων εξελέγησαν οι: Χρήστος Βουρνάς, Δημήτριος Φίλιος και Νίκος Πασσιάς.

Η επόμενη εκδήλωση, η πρώτη της νέας διοίκησης, είναι το Αποκριάτικο Γλέντι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Αρκαδικό Σπίτι.

Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης “Γέρος του Μωριά”.

Πηγή: anamniseis.net