Η 25η Μαρτίου στην Νότιο Αφρική!

 

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και Σωματείων Νοτίου Αφρικής οργανώνει την Επέτειο της Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου 1821, με εορτασμούς την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στους χώρους της Σχολής ΣΑΧΕΤΙ, από ώρα 12 το μεσημέρι. Οι πανηγυρικοί εορτασμοί θα αρχίσουν στις 8 το πρωί με 11πμ με Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ.κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στα γήπεδα της Σχολής ΣΑΧΈΤΙ με τη συμμετοχή της Σχολής ΣΑΧΈΤΙ, του Ελληνικού Χορευτικού Συλλόγου Μαίρης Βασιλείου και το πανηγύρι θα συνεχίσει με ζωντανή μπάντα που θα μας διασκεδάσει με ελληνική μουσική.

 

 

 

 

Όλα τα Μέλη της Ομοσπονδίας, έχουν ενώσει της δυνάμεις τους για να τιμήσουμε σύσσωμοι τον πατριωτισμό και της θυσίες των ηρωικών μας προγόνων για χάρη του ύψιστου ιδανικού της ελευθερίας. Ελάτε όλοι μαζί με την οικογένεια σας και τους φίλους σας για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, με Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ελληνικό φαγητό, θα πωλούνται Σούβλα, Σουβλάκια, Νηστίσιμα Λουκουμάδες, αναψυκτικά, περίπτερα θα πουλάνε παγωτά, παιχνίδια, ενδυματολογικά κοσμήματα και πολλά άλλα επίσης ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια για τα παιδιά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 να γιορτάσουμε την Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας.