Ανοικτή εκδήλωση του Γενικού Προξενείου Νέας Υόρκης για την 25η Μαρτίου

Νέα Υόρκη.- Την καθιερωμένη ανοικτή εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας θα διοργανώσει και φέτος το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, προσκαλώντας σύσσωμη την ομογένεια να δώσει το “παρών” και να συμμετέχει στην γιορτή.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στον “Εθνικό Κήρυκα” (“Ε.Κ.”) ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, οι πύλες του Γενικού Προξενείου θα ανοίξουν προς όλους στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαρτίου, σε μια δεξίωση που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ.

“Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε άπαντες την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Γενικό Προξενείο, επ’ ευκαιρία της εθνικής μας επετείου, που βεβαίως λαμβάνει χώρα φέτος στην σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.  Καλώ όλους τους ομογενείς μας να παραστούν σε αυτήν την ανοικτή εκδήλωση, που σηματοδοτεί την αρχή της νεότερης Ιστορίας του ελληνικού έθνους.  Σημειώνω ότι δεν χρειάζεται καμία κράτηση είναι ανοιχτή εκδήλωση για όλους και για όλες”, ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εγκαινιαστεί και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Εύζωνες της Ελλάδας στην 5η Λεωφόρο”, με επιμέλεια της Χριστιάνας Βασιλιά, παρουσιάζοντας στιγμές από την παρουσία του Αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στην 5η Λεωφόρο, όπως έχει καταγραφεί κατά το παρελθόν από ομογενείς φωτογράφους στη Νέα Υόρκη.

Πηγή:ekirikas.com