44χρονος προπονητής Taw Kwon Do κατηγορείται από τρεις πρώην αθλήτριές του για κατά συρροή βιασμούς

 44χρονος προπονητής Taw Kwon Do κατηγορείται από τρεις πρώην αθλήτριές του για κατά συρροή βιασμούς. Η σχετική μήνυση έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών  στις 19 Ιανουαρίου.

Αθήνα.- Την Παρασκευή  ο 44χρονος προπονητής Taw Kwon Do και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού από την Ηλιούπολη, θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί αντιμετωπίζοντας ένα βαρύ κατηγορητήριο για τις 5 πρώην αθλήτριες του:

Βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών,

Όπως αποκαλύπτει το Newpost η μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έγινε στις 19 Ιανουαρίου και ήταν από τρεις  πρώην αθλήτριες του.

Οι κοπέλες που σήμερα είναι ενήλικες περιέγραφαν στη μήνυση τα όσα φρικτά έζησαν από το 2009 ως το 2020 με τον προπονητή να ασελγεί πάνω τους από την ηλικία των 12 ετών ως και τα 16 έτη. Αμέσως διετάχθη και ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση ενώ οι τρεις καταγγέλλουσες παρουσίασαν και 4 επιπλέον μαρτυρίες ενώπιον των αρχών.

Οι αρχές συγκέντρωσαν στοιχεία μέσα από καταθέσεις ενώ προέκυψε ότι άλλες δύο αθλήτριες είχαν πέσει θύματα του προπονητή.

Όλη η διαδικασία κινήθηκε ταχύτατα ενώ οι  ενέργειες που χρειάστηκαν να γίνουν πραγματοποιήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα  καθώς οι αστυνομικοί δεν ήθελαν ο προπονητής να καταστρέψει στοιχεία.»

thumbnail 8

Πως παγίδευε τις ανήλικες αθλήτριες του

Ο Α.Δ άνοιξε τη σχολή του στην Ηλιούπολη το 2004 και τη διαφήμιζε γράφοντας στο διαδίκτυο ότι «απευθύνεται σε γονείς που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους .Που θέλουν να τους εξασφαλίσουν πέρα από μόρφωση και γνώση ,νου υγιή και εν σώματι υγιεί. Απευθύνεται σε παιδιά και νέους που μέσα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό  αναζητούν θετική διέξοδο διασκέδασης ,εκτόνωσης και συμμετοχής.»

Γονείς ανυποψίαστοι  έστελναν τα  παιδιά τους για προπονήσεις  και το 2009 σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ασελγεί στην πρώτη ανήλικη αθλήτριά του.

Η προσέγγιση γινόταν μέσα από το άθλημα και ο προπονητής φρόντιζε να κερδίσει αρχικά την εμπιστοσύνη του κοριτσιού  που είχε στοχοποιήσει  και στη συνέχεια να  επιδιώξει προκειμένου να απομονωθεί είτε στο χώρο του γυμναστηρίου είτε σε εξωτερικό χώρο ακόμα και στο σπίτι του προκειμένου να προβεί στις ασελγείς πράξεις  για τις οποίες καταγγέλλεται.

Η δράση του φαίνεται να ήταν διαρκής  για τα επόμενα 11 χρόνια με τις αρχές να ερευνούν τώρα αν  υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έχουν πέσει θύματά του εκτός από τις 5 καταγγέλλουσες.

Τα τρία κινητά του τηλέφωνα, τα δύο  tablet, τα τρία laptop, ένας  σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης θα δώσουν στοιχεία στις αρχές  για τη δράση του και αν αποτύπωνε κάποιες από τις ασελγείς πράξεις του.

Ο ίδιος είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του ενώ συνόδευε αθλήτριες σε τουρνουά ακόμα και εκτός Αθηνών. Στην Ηλιούπολη η είδηση έχει σοκάρει τους κατοίκους καθώς ο 44χρονος προπονητής ήταν γνωστός στην περιοχή. Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις μάλιστα στην προσωπική του σελίδα στο facebook έχει ανεβάσει βίντεο από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου συνοδεύει αθλητές και αθλήτριες. Πέντε μήνες μετά έχει συλληφθεί.

thumbnail 1 4