Ολυμπιακός: Γιατί είναι ακόμα ανοιχτές για την 11άδα οι θέσεις των στόπερ και χαφ για την ΑΕΚ

Το επίπεδο ετοιμότητας παικτών όπως οι Εμβιλά και Ουσεϊνού Μπα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πως θα διαμορφωθεί η 11άδα του Ανιγκό για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Είναι αυτή η προετοιμασία του Ολυμπιακού που γίνεται ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά λόγω περιπτώσεων ιώσεων μέσα στην ομάδα και άλλων προβλημάτων.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία ο Ανιγκό είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα με παίκτες όπως οι Παπέ Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και ακόμα και τον Μπουτούτσι.

Την Πέμπτη πλην του Κανός άπαντες μπήκαν σε διαδικασία φουλ προπονήσεων όμως για παίκτες όπως οι Εμβιλά και Μπα υπάρχει ακόμα ένα διήμερο για να φανεί το επίπεδο της ετοιμότητάς τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εάν είναι ΟΚ και στο 100% ο Μπα με τον Εμβιλά προφανώς και θα χριστούν βασικοί.

Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αναζητηθούν λύσεις με άλλα πρόσωπα όπως ο Σωκράτης και ο Σαμασέκου (για κέντρο άμυνας και κέντρο αντίστοιχα). Υπό αυτό το πρίσμα οι 2 τελευταίες χρονικά προπονήσεις στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικές.

Η στόχευση του Ζοσέ Ανιγκό είναι γενικά να μην έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στο οποίο δείχνει πως θα υπολογίζει και πάλι τον Βαλμπουενά.

 

@Photo credits: INTIME
Πηγή:  Gazzetta.gr