Δημοσίευμα για υποψηφίους στις εκλογές από Αυστραλία

Από αριστερά: Κ. Στεφανίδης, Β. Παπαστεργιάδης και Αντ. Τσουρδαλάκης. Φώτος: Supplied

Το Κόμμα ΜέΡΑ – 25 Έδωσε στη δημοσιότητα το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο βρίσκεται και το όνομα του ομογενή αρχιτέκτονα Κώστα Στεφανίδη, κατοίκου Αυστραλίας, ο οποίος θα είναι δυνητικά ο υποψήφιος για βουλευτής Ομογένειας.

Στο μεταξύ, όπως φέρεται να δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα “Νέος Κόσμος” ο πρώην πρόεδρος των Κρητών Αντώνης Τσουρλαδάκης,  θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της «Νέας Δημοκρατίας». «Ναι, είμαι μεταξύ των υποψηφίων» δήλωσε στον “Νέο Κόσμο”.

Πάντως η ΝΔ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας τη σύνθεση του οποίου χειρίζεται προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυρικάκος Μητσοτάκης. Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να υπάρχουν πολλές γυναίκες στο ψηφοδέλτιο.

Τέλος, σε αποκάλυψη πώς αρνήθηκε πρόταση που του έγινε από κάποιο κόμμα να είναι υποψήφιος προέβη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας  κ. Βασίλης  Παπαστεργιάδης.  Ο κ. Παπαστεργιάδης συμπλήρωσε πως ήταν τιμητικό για τον ίδιο που συζητήθηκε το όνομά του αν και όπως πρόσθεσε μιλώντας στον “Νέο Κόσμο”, “σ αυτή την φάση έχω άλλες προτεραιότητες».

Το όνομα της πολιτικής παράταξης που πρότεινε στο κ. Παπαστεργιάδη να συμμετάσχει το Επικρατείας δεν έγινε γνωστό.