Λ. Αλεξάνδρας: Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα με αυτοκίνητα – Μεγάλες ζημιές

Εκτεταμένες ζημιές σε 4 αυτοκίνητα και μικρότερες σε άλλα τρία προκάλεσε η επίθεση εμπρηστών σε κατάστημα με αυτοκίνητα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Αθήνα.

Εμπρηστική επίθεση σε εμπορικό κατάστημα με αυτοκίνητα εξαπέλυσαν άγνωστοι τη νύχτα σήμερα Τετάρτη, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος).

Διακοπή της κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 03:24 για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε εξωτερικό χώρο καταστήματος, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ύψος του Γκύζη.

Αμέσως δόθηκε εντολή και 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Λόγω της επιχείρησης η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από το ύψος της Λουκάρεως, στο ρεύμα προς Πατησίων.

Μεγάλες ζημιές

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκτεταμένες σε τέσσερα οχήματα και μικρότερες σε άλλα τρία.

Ολα τα στοιχεία συνηγορούν στην εμπρηστική επίθεση και γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν το μέσο με το οποίο προκλήθηκε η φωτιά και τυχόν ίχνη των δραστών.

Πηγή: in.gr