Final Four 2023, Στον Τελικό ο Ολυμπιακός, τεράστια νίκη στον ημιτελικό επί της Μονακό (76-62)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη στον ημιτελικό επί της Μονακό (76-62) και πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας – Εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο από την ομαδάρα του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός τρέλανε και πάλι την Ευρώπη και είναι στον τελικό της Ευρωλίγκας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Μονακό στον ημιτελικό και την Κυριακή θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Θρύλος έκανε μυθική ανατροπή καθώς βρέθηκε στο -12 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (29-41)  αλλά μ’ ένα απίστευτο 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο διέλυσε τους Μονεγάσκους.

Τα «λιοντάρια» του Πειραιά έκαναν επικό τρίτο δεκάλεπτο και με εμφάνιση από άλλο… πλανήτη έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να δώσουν το 110% για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε μια βραδιά που δεν ξεκίνησε καλά αλλά εξελίχθηκε τέλεια, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο ευρωλίγκας στην ιστορία του.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-41, 56-43, 76-62

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει στήσει μια όμορφη γιορτή

Η δουλειά των ερυθρόλευκων το βράδυ της Κυριακής θα είναι πολύ πιο δύσκολη  μεγάλο τελικό, απέναντι σε ομάδα με περισσότερη εμπειρία.