Άλιμος: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα επίπλων – Πιθανότατα οφείλεται σε εμπρησμό, βίντεο ντοκουμέντο

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 04:20 πρωί του Σαββάτου (3.6.2023) σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο, η οποία προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους των γύρω σπιτιών ενώ εκτιμάται ότι οφείλεται σε εμπρησμό…

Μόνο το αριστερό ρεύμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος έχει δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι τις 06:40 το πρωί, λόγω της μεγάλης επιχείρησης της πυροσβεστικής στο κατάστημα επίπλων του Αλίμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Το κατάστημα επίπλων έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών δήλωσαν ότι άκουσαν έναν δυνατό ήχο τα ξημερώματα, πως έσπασε η τζαμαρία και στη συνέχεια ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Όταν βγήκαν στα μπαλκόνια τους, είδαν τη φωτιά να έχει ξεσπάσει.

Τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας πάνω από το κατάστημα επίπλων στον Άλιμο εκκενώθηκαν ενώ στον δρόμο βγήκαν και οι κάτοικοι από τις διπλανές πολυκατοικίες.

Στο βίντεο απεικονίζεται μία μηχανή η οποία, καθώς περνά από το σημείο, ο ένας από τους επιβάτες αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα και φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή με αναμμένο τον κινητήρα.

Πηγή:newsit.gr