Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τρίτη μάχη αιωνίων στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό (21:15, EΡΤ 3, live Gazzetta) στον τρίτο τελικό της Basket League.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη μάχη στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 μετά από… θρίλερ. Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς είχαμε και στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε και ισοφάρισε χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ, όπου απόψε (21:15, EΡΤ 3, live Gazzetta), οι αιώνιοι θα κοντραριστούν και ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Aπό την πλευρά των Πειραιωτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να… πονοκεφαλιάσει μόνο για τον σταρ του, Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο και συνέχισε θεραπεία στο γόνατο. Μένει να δούμε αν θα προλάβει το μεγάλο ματς. Αντίθετα σημαντική επιστροφή αυτή του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν είχε παίξει στο ματς του ΟΑΚΑ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι πράσινοι έκαναν την προπόνηση τους το Σάββατο 10 Ιούνη, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τετρακεφαλο του αριστερού του ποδιού (περισσότερο προληπτικά). Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του… τριφυλλιού ήταν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη,

Οι… ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν sold out για τον τρίτο τελικό, άρα στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Σχετικά με την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, στο Φάληρο θα βρεθούν οι Κορομηλάς, Θεονάς, Καρπάνος.

Πηγή: Gazzetta.gr