Ξεκληρίστηκε οικογένεια στις ΗΠΑ: 17χρονη αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε και έπεσαν σε γκρεμό

Μια έφηβη από το Αϊντάχο των ΗΠΑ αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει σε γκρεμό. Το τραγικό τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η ίδια, ο πατέρας της και τα δύο αδέλφια της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Κάλβιν Μίλερ, 36 ετών, πήγαινε μαζί με τα τρία παιδιά του – την Ντακότα, 17, τον Τζακ, 10 και τη Ντελιλά, 8 ετών – για να δουν τον παππού τους το Σάββατο, όταν το όχημά τους έπεσε από ύψος 9 μέτρων στον ποταμό Salmon. Η μητέρα των παιδιών, καθώς το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, είναι συντετριμμένη.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι το δυστύχημα πιθανότατα προκλήθηκε επειδή η Ντακότα αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε, λόγω κούρασης από το ταξίδι.

«Η Ντακότα έφυγε από τον αυτοκινητόδρομο, χτυπώντας πάνω σε βράχους, στέλνοντας το όχημα στον αέρα», αναφέρει η αναφορά του περιστατικού.

«Το όχημα χτύπησε στα βράχια και αναποδογύρισε ενώ στη συνέχεια και προσγειώθηκε ανάποδα στον ποταμό Salmon» τονίζεται. Το αυτοκίνητό τους ανακαλύφθηκε μερικώς βυθισμένο από έναν ντόπιο ψαρά, με την αστυνομία να πιστεύει ότι η οικογένεια πιθανότατα πνίγηκε.

Πηγή: enikos.gr