Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις θα έχουν και συνέχεια

Ο Ολυμπιακός έχει και άλλους παίκτες με τους οποίους θα πάρει χωριστούς δρόμους πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος, αυτή του 2023-2024.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα μείνει μόνο σε έναν αριθμό επτά αποχωρήσεων από τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του. Εξάλλου οι αποχωρήσεις δεν θα μπορούσαν να είναι μόνο επτά καθώς υπάρχουν και παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έφτασαν στο τέλος τους και αποχωρούν.

Ωστόσο οι αποχωρήσεις για τους Πειραιώτες δεν θα μείνουν εδώ. Θα υπάρξει και συνέχεια και αυτό θα αφορά δύο κατηγορίες. Η μία είναι των δανεικών. Μία από το γκρουπ των δανεικών και υπάρχει και η άλλη κατηγορία, που θα είναι από παίκτες του διαθέσιμου ρόστερ.

Για παράδειγμα από τους δανεικούς Φαντινγκά, Κίτσο, Πέπε, Λοβέρα και Καρβάλιο θα προκύψουν και άλλα αγωνιστικά… διαζύγια. Δηλαδή δεν θα μείνουν όλοι. Επίσης υπάρχουν και παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού όπως πχ ο Αραμπί που δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνουν και ας έχουν συμβόλαιο σε ισχύ. Οπότε παράλληλα με την ενίσχυση της ομάδας σε καίριες θέσεις θα προχωρά και το θέμα των επόμενων αποχωρήσεων.

Πηγή:gazzetta.gr