H Mαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 από την Ντόνα Βέκιτς και έμεινε εκτός τελικού στο τουρνουά του Βερολίνου

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0(6-4, 7-6) από Ντόνα Βέκιτς, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα τενίστρια να αποκλείεται από τα ημιτελικά στο Berlin Open.

Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ(6-4, 7-6 στα γκέιμ) από την Ντόνα Βέκιτς Νο23 στον κόσμο, με αποτέλεσμα η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του τένις να μένει εκτός τελικού στο τουρνουά του Βερολίνου.

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα της Σάκκαρη σε ημιτελικά, με την ίδια πλέον να εστιάζει προσηλώνεται στο Ιστμπουρν, στο τελευταίο της τεστ πριν από το Wimbledon.

Στο πρώτο σετ η Βέκιτς έκανε μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ, με την Σάκκαρη να απαντά άμεσα με μπρέικ, ωστόσο την αθλήτρια από την Κροτατία να ξανά κάνει μπρέικ και εν τέλει διατηρώντας το σερβίς της να κερδίζει με 6-4 το πρώτο σετ του αγώνα.

Στο δεύτερο σετ μπορεί η Σάκκαρη να έκανε μόλις στο δευτερο γκέιμ μπρέικ στην αντίπαλο της, ωστόσο η Βέκιτς απάντησε με τη σειρά της στο αμέσως επόμενο γκειμ, κάτι που έγινε και στο όγδοο και ένατο γκέιμ, με την Ελληνίδα τενίστρια να προδίδεται από την κούραση της και εν τέλει να χάνει και το δεύτερο σετ με 7-6.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Νο8 του κόσμου να αποκλειστεί για άλλη μια φορά φέτος από τα ημιτελικά ενός τουρνουά και να χάνει με αυτό τον τρόπο να διεκδικήσει τον τίτλο στο Βerlin Open, σε ένα αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 16 λεπτά.

Πηγή: newsit.gr