Για τη συνταγματική αναγνώριση των Αυτόχθονων Εθνών της Αυστραλίας

Αυτήν την Κυριακή, 2 Ιούλη 2023, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο της Μελβούρνης που βρίσκεται στο 54 Victoria St, Carlton, γωνία με Lygon St,, ένας σημαντικός αριθμός ενεργών πολιτών αναμένεται να δηλώσει παρών σε εκδήλωση υποστήριξης του ΝΑΙ, στο επικείμενο Δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναγνώριση των Αυτόχθονων Εθνών της Αυστραλίας, με τη θέσπιση μιας συμβουλευτικής προς τη Βουλή και την Κυβέρνηση της χώρας Φωνής.

H εκδήλωση της Μελβούρνης, είναι μία από τις πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ, που διοργανώνονται αυτήν την Κυριακή σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Ανάμεσα στα άτομα που θα συγκεντρωθούν, θα υπάρχουν και πολλοί Ελληνοαυστραλοί και πολλές Ελληνοαυστραλές που συνυπέγραψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα φέτος, στις 26 Γενάρη, τη δήλωση των 300, που υποστηρίζει τη συνταγματική κατοχύρωση των πρώτων Εθνών της Αυστραλίας.

Ελάτε μαζί μας για να προωθήσουμε όλοι και όλες μαζί το ΝΑΙ!

Αναζητήστε το πανό μας και όλοι μαζί ας πούμε “ΝΑΙ στη Φωνή”, Ναι στη συμφιλίωση ανάμεσα στη λευκή και στην Αυτόχθονη Αυστραλία και σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και όλες.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΟΚΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ