Πάνω από 52.000 δολάρια απέφερε το Gala της «Πρόνοιας»

Το εντυπωσιακό ποσόν των 52.000 δολαρίων απέφερε ο ετήσιος χορός της «Πρόνοιας» (PRONIA’s Annual Fundraising Gala) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή με ιδιαίτερη επιτυχία στο Star International.

Με ανακοίνωσή της η «Πρόνοια» ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση (ανάμεσά τους ο δικαστής Αιμίλιος Κύρου, η Viv Nguyen – Victorian Multicultural Commissioner κ.α.) αλλά και για την γενναιόδωρη προσφορά τους, που δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομογένεια.

Γκρουπ χορευτών από το GCM Dance.

Μεταξύ των ομιλητών, που αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει η «Πρόνοια» αλλά και στην ανάγκη στήριξης του ήταν η πρόεδρος του φορέα Ελπίδα Κοροσίδη, η CEO Τίνα Ντούβος-Σταθοπούλου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, Εμμανουήλ Κακαβελάκης, ο χορηγός της Στάθης Τσαλικίδης κ.α.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο ηθοποιός Τόνι Νικολακόπουλος ενώ παρουσίασε ελληνικούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Στο ψυχαγωγικό τομέα έλαβε μέρος και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παντελής Κρέστας.

Από αριστερά η Διεθύνουσα Σύμβουλος της ΠΡΟΝΟΙΑΣ Τίνα Δούβου – Σταθοπούλου, η Ρένα Φραγκιουδάκη, η πρόεδρος της ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ελπίδα Κοροσίδη και η Vivienne Nguyen AM πρόεδρος του Victorian Multicultural Commission
Πηγή: neoskosmos.com