Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και ένα από τα βασικά ζητούμενα

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες του – με τα σχόλια να είναι ουκ ολίγα για αυτές – σε μία εκδήλωση που ήταν αντάξια μίας ομάδας που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού ήταν σίγουρα ξεχωριστή και εντυπωσιακή. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών – και ενώ ήταν πολλά και τα πιτσιρίκια, που φώναξαν συνθήματα, χειροκρότησαν και γενικά το χάρηκαν αυτό το βράδυ – και σίγουρα ήταν μία άλλη αίσθηση το γεγονός πως είχε τη δυνατότητα να δει live και από κοντά τις 3 νέες φανέλες αλλά και τους παίκτες των Πειραιωτών που τις παρουσίασαν.

Μία παρουσίαση συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό – μία ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας και στοχεύει και σε καλές πορείες στην Ευρώπη – δεν θα μπορούσε παρά να γίνει στην… καρδιά του Πειραιά. Ήταν μία εντυπωσιακή εκδήλωση και αντάξια του μεγέθους του Ολυμπιακού. Τώρα για τις φανέλες αρκετός κόσμος έδειξε προτίμηση στην πρώτη και τη δεύτερη ενώ οι απόψεις γενικά ήταν πολλές. Ένα βασικό ζητούμενο πάντως για τον Ολυμπιακό είναι να είναι καλότυχες αυτές οι φανέλες και να του φέρουν… γούρι για τη νέα χρονιά.

 

 

Οι φανέλες

Με μία συνεργασία με την Adidas βέβαια που πρωτοξεκίνησε το 2015 και θα συνεχιστεί ενώ στα 100 χρόνια της ομάδας θα έχουμε επετειακή φανέλα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως στις δηλώσεις του έδειξε συγκινημένος αλλά και περήφανος με αυτήν την εκδήλωση, δείχνοντας εξαρχής τη μεγάλη του θέληση όχι μόνο να προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα του Ολυμπιακού αλλά και να προσφέρει πραγματικά και σε μεγάλο βαθμό.

Και η Αυστρία θα έχει… κοψίματα παικτών

Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει και το βασικό – βασικότατο – σκέλος του ρόστερ του. Το πώς θα ενισχυθεί αλλά και το τι αποχωρήσεις θα έχει. Και βέβαια οι νέες προσθήκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο ως προς την ποιότητά τους αλλά και στο πότε θα ενσωματωθούν με την ομάδα.

Πάντως σε σχέση με το ρόστερ των Πειραιωτών τα… κοψίματα δεν θα είναι μόνο αυτά που έγιναν στην Ελλάδα. Θα κοπούν παίκτες από από την αποστολή που θα μεταβεί για προετοιμασία στην Αυστρία και που θα είναι συγκεκριμένη και με όχι πολύ μεγάλο αριθμό παικτών. Εκεί θα γίνει ένα 2ο επίπεδο αξιολόγησης παικτών από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με το επιτελείο του και φυσικά με πάντα υπαρκτό το ενδεχόμενο να έχει και νέα πρόσωπα επί αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός.

Υ.Γ. Ο κύριος Νίκος στα 94 του χρόνια ήταν όλα τα… λεφτά στην εκδήλωση των νέων εμφανίσεων. Όπως και τα ταλαντούχα πιτσιρίκια που ανέβηκαν στην πλατφόρμα της παρουσίασης με τις φανέλες.

gazzetta.gr