ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ το αποφάσισε και ενημέρωσε πως ανανεώνει με την Ένωση

Ο Νορντίν Άμραμπατ φαίνεται πως αποφάσισε να αναβάλλει την επιστροφή του στην Ολλανδία και ενημερώνοντας τις ομάδες τις Eredivisie που του είχαν καταθέσει προτάσεις γνωστοποίησε πως θα αποδεχτεί την προσφορά της ΑΕΚ, επεκτείνοντας έτσι για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του.

Πολλά και διφορούμενα τα γνωμικά αναφορικά με την επανάληψη γεγονότων και καταστάσεων. Δεδομένα, δεν ενδιαφέρουν ούτε την ΑΕΚ ούτε τον Νορντίν Άμραμπατ. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως εκ νέου επικρατεί το happy end.

Όπως λοιπόν και πέρυσι, έτσι και φέτος, η ανατροπή δείχνει να είναι πλέον πολύ κοντά και από εκεί που φαίνονταν πως ο Μαροκινός δεν θα συνέχιζε με τα “κιτρινόμαυρα”, εν τέλει οι δύο πλευρές απέχουν ελάχιστα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας για συμπόρευση για έναν ακόμη χρόνο, με τον Άμραμπατ να καταλήγει τελικά στην αποδοχή της πρότασης της Ένωσης για επέκταση του συμβολαίου του.

Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από την Ολλανδία, όπου όπως ήταν γνωστό ο 36χρονος μέσος είχε δεχτεί τον τελευταίο μήνα σειρά προσφορών. Η πρόταση της Ουτρέχτης ήταν αυτή που φαίνονταν πως τον κέρδιζε, καθώς έτσι ικανοποιούταν κυρίως η επιθυμία της οικογένειάς του για τον επαναπατρισμό τον.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες. Τότε, το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών, ΑΕΚ και Άμραμπατ, διαφοροποιήθηκε τελείως, με τον βορειοαφρικανό να κάμπτεται από την επιμονή και το περιερχόμενο της πρότασης των υπεύθυνων των νταμπλούχων Ελλάδας κι έτσι να αναιρεί και φέτος τη δική του αρχική απόφαση, ενημερώνοντας σχετικά εκείνους που τον είχαν προσεγγίσει.

Η αλήθεια είναι πως ήταν όντως πολύ κοντά (σίγουρα πιο κοντά από πέρυσι) στο να επιστρέψει στην Ολλανδία, μιας και οι οικογενειακές συνθήκες, αλλά κι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ήταν ακόμα πιο πιεστικές.

Επίσης, αλήθεια είναι πως αυτό ακριβώς, να προσδιορίσει ο Άμραμπατ τον τρόπο, ώστε να διαχειριστεί οικογενειακά την παράταση της απουσίας από τους δικούς του ανθρώπους για τους επόμενους δέκα μήνες, φαίνεται πως είναι αυτό που απομένει προκειμένου να οριστικοποιηθεί με τα τυπικά η συμφωνία που έχει με την Ένωση για την – μακράν πιο κερδοφόρα συγκριτικά με τις προσφορές που είχε από τις ολλανδικές ομάδες – ανανέωση του συμβολαίου του.

Εφόσον ολοκληρωθεί λοιπόν, και αυτό το τελευταίο σκέλος κι αν δεν προκύψει μια εντυπωσιακή, συγκλονιστική με όσα πλέον έχουν διαμορφωθεί νέα ανατροπή, τότε αναμένεται άμεσα κι η σχετική επισημοποίηση και ο Άμραμπατ, όπως και πέρυσι, θα ενσωματωθεί στο προπονητικό καμπ της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Sport24.gr