Η επανεκκίνηση της καθημερινής αποστολής των ενημερωτικών e- mails

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Ιστορική, τρόπον τινά, για την Panhellenic Post η Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 καθώς, μετά από πολύμηνη διακοπή,  ξεκίνησε και πάλι η ημερήσια αποστολή του newsletter με τα τελευταία νέα της κάθε ημέρας.

Η νέα περίοδος έχει και ευχάριστες «εκπλήξεις». Η αποστολή των ενημερωτικών emails θα γίνεται εφεξής ΔΥΟ φορές την Ημέρα: Στις 11 το Πρωί και στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Στην πρώτη αποστολή (11π.μ.) θα συμπεριλαμβάνονται θέματα της Ημέρας που έχουν δημοσιευθεί μέχρι την ώρα εκείνη. Και στην δεύτερη (5μ.μ.) θέματα που θα έχουν δημοσιευθεί από τις 11 το πρωΪ μέχρι και την νέα αποστολή.

Συνολικά, δηλαδή, η μέσω email ενημέρωση θα αφορά είκοσι θέματα της ημέρας. Τα υπόλοιπα θέματα, θα πρέπει να τα αναζητάτε περιηγούμενοι ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της  Panhellenicpost.com

Αυτό ήταν το καλύτερο που σ΄ αυτή τη φάση μπορούσαμε να κάνουμε για την απρόσκοπτη ενημέρωσή σας. Με την ευκαιρία, σας χρωστάμε μία μεγάλη συγγνώμη για την διακοπή των ενημερωτικών e mails χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας. Η αλήθεια είναι πως ελπίζαμε σε σύντομη επανάληψη της καθιερωμένης αποστολής. Ωστόσο αυτό, παρά την επιθυμία μας, δεν κατέστη δυνατόν για αντικειμενικούς λόγους.

Έτσι, επαναλαμβάνοντας σήμερα την αποστολή ζητούμε συγγνώμη για την απροειδοποίητη αναγκαστική διακοπή. Μια παράλειψη η οποία, όμως, μας έδωσε την μοναδική χαρά και ικανοποίηση να διαπιστώσουμε πόσο και σε πόσους σας …έλειψε η καθημερινή ενημέρωση. Και είσαστε πολλοί!

Στο νέο ξεκίνημα, να επισημάνουμε ότι ίσως παρουσιαστούν αβλεψίες στην μακρά λίστα των παραληπτών των ενημερωτικών emails. Αν ατυχώς συμβεί αυτό, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε ξανά, συμπληρώνοντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λαμβάνετε το newsletter μας. Φυσικά η πρόσκληση αφορά και ΝΕΟΥΣ αναγνώστες. Η εγγραφή σας (εντελώς δωρεάν) μπορεί να γίνει στην ειδική ένδειξη NEWSLETTER στο κάτω μέρος (δεξιά) της Ιστοσελίδας.

Πριν κλείσουμε το ειδικό αυτό σημείωμα, ένα ευχαριστώ από βάθους καρδίας σε ΟΛΟΥΣ εσάς, γνωστούς και άγνωστους αναγνώστες μας,  που με τις καθημερινές επισκέψεις σας στην Panhellenic Post καταστήσατε δυνατή την παρουσία της επί 11 συνεχή χρόνια μέχρι σήμερα, στο Διαδίκτυο.  Χρόνια, σεμνυνόμεθα να πιστεύουμε, θετικής και ευπρεπούς δημοσιογραφικής προσφοράς προς τον Οικουμενικό Ελληνισμό.