Σοκ στη Νέα Υόρκη: Γνωστή ογκολόγος σκότωσε το μωρό της και αυτοκτόνησε

Μια εξέχουσα ογκολόγος της Νέας Υόρκης σκότωσε το μωρό της στο σπίτι τους στο Γουέστσεστερ το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στην ίδια. Η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν μια δολοφονία-αυτοκτονία.

Η Δρ Krystal Cascetta, 40 ετών, ειδικευόμενη στην Αιματολογία-Ογκολογία στο Νοσοκομείο Mount Sinai, πέθανε από αυτοτραυματισμό με πυροβολισμό γύρω στις 7 το πρωί, αφού πρώτα πυροβόλησε το παιδί της, σύμφωνα με το ABC 7 .

«Μια προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου στις 7:00 π.μ., η Krystal Cascetta μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού της, πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της πολιτείας

«Η σκηνή συνάδει με δολοφονία/αυτοκτονία». Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Somers, ένα σπίτι 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Tim Talty, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παραμένει ασαφής η ηλικία του παιδιού, αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι το μωρό γεννήθηκε γύρω στον Μάρτιο. Η Cascetta αποφοίτησε από το Ιατρικό Κολλέγιο του Albany, σύμφωνα με το βιογραφικό της στον ιστότοπο του νοσοκομείου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Hofstra North Shore LIJ School of Medicine στο North Shore University Hospital.

Η Δρ Cascetta ειδικεύτηκε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Η Cascetta και ο Talty παντρεύτηκαν το 2019 σε μια τελετή στο Greenpoint του Μπρούκλιν. Ο Talty είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας με μπάρες πρωτεΐνης Talty Bars. Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι η Cascetta χρησιμοποίησε το ιατρικό και επιστημονικό της υπόβαθρο για να συμβουλέψει στη δημιουργία του προϊόντος.